Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

MHP'nin körfez teşkilatları 7 Haziran'a kilitlendi

MHP

MHP'ni körfez teşkilatları tek yürek olarak seçimlere iddialı hazırlanıyor. MHP'nin körfez teşkilatlarının buluşmasına ev sahipliği yapan MHP Burhaniye İlçe Başkanlığı, körfez aday adaylarını da davet ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP’ni körfez teşkilatları tek yürek olarak seçimlere iddialı hazırlanıyor. MHP’nin körfez teşkilatlarının buluşmasına ev sahipliği yapan MHP Burhaniye İlçe Başkanlığı, körfez aday adaylarını da davet ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
MHP Burhaniye İlçe Başkanı Hüseyin İnceefe yaptığı konuşmada, “Gönül ister ki körfezimizin 6 adayını da genel merkeze göndermek isteriz fakat mümkün değil. Seçilecek olan arkadaşımıza tam destek vermek zorundayız. Siz adaylarımızın bugün verdiği birlik ve beraberlik sözü için teşekkür ediyoruz. Bir olursak, diri olursak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Allah nasip ederse bu seçimlerde Balıkesir de tarih yazacağız. Bu etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın.” dedi.
İlçe Başkanlarının konuşmalarının ardından yemeğe geçildi. Yemeğin ardından Milletvekili aday adayları kendilerinin projelerini ilçe başkanlarına aktardıktan sonra toplantı sona erdi.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli